Delavnica »Dobra higienska praksa oz. HACCP v praksi« bo potekala v sredo, 9. septembra 2020, ob 16.00 uri, v predavalnici Območne obrtno-podjetniške zbornice Novo mesto, Foersterjeva ul. 10, Novo mesto.
SPOT Svetovanje Jugovzhodna Slovenija vabi obrtnike in podjetnike, pri njih zaposlene delavce, MSP ter potencialne podjetnike iz regije JV Slovenija na brezplačno delavnico DOBRA HIGIENSKA PRAKSA oz. HACCP V ČASU KORONA VIRUSA v SREDO, 9. septembra 2020, s pričetkom ob 16.00 uri, v predavalnici Območne obrtno-podjetniške zbornice Novo mesto (Foersterjeva 10, NM).
Komu je izobraževanje je namenjeno?
Izobraževanje je namenjeno osebam, ki pri svojem delu prihajajo v stik z živili. Na podlagi zahtev poglavja XII, Uredbe (ES) 852/2004 o higieni živil in Zakona o zdravstveni ustreznosti živil in izdelkov ter snovi, ki prihajajo v stik z živili (Uradni list RS, št. 52/00 in 42/02, lahko v proizvodnji ali prometu z živili delajo le osebe, ki imajo ustrezno strokovno usposobljenost in izpolnjujejo osnovne zahteve osebne higiene.
Vsebina:
Delavnica bo podkrepljena z veliko primerov iz prakse in bo prilagojena udeležencem.
Predavateljica:
Tatjana Kruder, univerzitetna diplomirana inženirka živilke tehnologije, sodna izvedenka in cenilka za živila, z dolgoletnimi izkušnjami iz prakse in izobraževanja.
Prijave:
Prijave do ponedeljka, 7.9.2020 preko spletne prijave Več informacij: Breda Koncilja, mail: breda.koncilja@ozs.si in GSM: 051 422 580. Zaradi omejenega števila mest je prijava na delavnico obvezna. Delavnica bo potekala v skladu s takratno epidemiološko sliko zaradi koronavirusa.
Delavnica v trajanju 3 šolske ure je za udeležence brezplačna.
Vsak udeleženec dobi potrdilo o udeležbi.
Vljudno vabljeni.