SPOT Svetovanje Jugovzhodna Slovenija vabi obrtnike in podjetnike, pri njih zaposlene delavce, MSP ter potencialne podjetnike iz regije JV Slovenija na brezplačno delavnico Dobra higienska praksa oz. HACCP v praksi.
Kdaj in kjeKdaj: v torek, 12. februarja 2019, ob 16.00 uri
Kje: v predavalnici Območne obrtno-podjetniške zbornice Novo mesto (Foersterjeva 10, NM)
Komu je izobraževanje je namenjeno?Na podlagi zahtev poglavja XII, Uredbe (ES) 852/2004 o higieni živil, lahko v proizvodnji ali prometu z živili delajo le osebe, ki izkazujejo znanje o higien živil, pridobljeno s strokovno iobrazbo ali dodatnim usposabljanjem. Vsi, ki delajo z živili in ki skrbijo za vzdrževanje postopkov HACCP sistema morajo biti ustrezno usposobljeni in seznanjeni z načeli dobre prakse.
VsebinaDelavnica bo podkrepljena z veliko primerov iz prakse in bo prilagojena udeležencem.
Delavnica v trajanju 3 šolske ure je za udeležence brezplačna.
Vsak udeleženec dobi potrdilo o udeležbi.
Predavateljica:Tatjana Kruder, univerzitetna diplomirana inženirka živilke tehnologije, sodna izvedenka in cenilka za živila, z dolgletnimi izkušnjami iz prakse in izobraževanja.
PrijavePrijave do četrtka, 7.2.2019 preko spletne prijave, več informacij na mail: breda.koncilja@ozs.si in GSM: 051 422 580. Zaradi omejenega števila mest je prijava na delavnico obvezna.
Vljudno vabljeni.